Η χειρουργική μας ομάδα με στόχο την υψηλή επιστημονική παροχή

shutterstock_319107746

 

Γενική Χειρουργική

Με τον όρο Γενική Χειρουργική εννοούμε συνήθως όλα τα αντικείμενα της Χειρουργικής εκτός της Ορθοπαιδικής και της Νευροχειρουργικής. Στην Alphavet οι εξειδικευμένοι  χειρουργοί  στα αντικείμενα της Χειρουργικής Θώρακος, Κοιλίας και Δέρματος, εξετάζουν το ζώο σας μετά από ραντεβού. Η εξέταση του ζώου συνοδεύεται από την κατάλληλη ακτινολογική μελέτη με σκοπό την ακριβή διάγνωση της πάθησης και τον προγραμματισμό της κατάλληλης χειρουργικής ή συντηρητικής αντιμετώπισης.

Σε κάθε χειρουργική επέμβαση συμμετέχουν δύο χειρουργοί και ένας αναισθησιολόγος από την χειρουγική ομάδα με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας επιστημονικής ευθύνης και ασφάλειας στον ασθενή σας.

Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι νοσηλείας φιλοξενούν στην ανάρρωση τον ασθενή σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον μέχρι την επιστροφή του στον χώρο του.

Για την καλύτερη διαχείριση του περιστατικού σας μπορείτε να υποβάλλετε παραπεμπτικό ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www.alphavet.gr (υπηρεσίες για Κτηνιάτρους).

 

Screen Shot 2016-03-09 at 22.57.14Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στην διάθεσή σας στο info@alphavet.gr ή στο 210-6201459.

Σχολιάστε